Nieuws

03 mei 2024

Terugblik Suske en Wiske Fandag 2024

De Fameuze Fanclub kijkt tevreden terug op de 34e Suske en Wiske Fandag, die op 14 april werd gehouden. Het aantal bezoekers aan het evenement, dat voor de tweede keer was georganiseerd in het gezellige Oudenbosch, was nog groter dan bij de vorige editie.

 


Preview foto
Veel van onze leden kwamen op de Fandag het nieuwe ledenbeeldje ophalen en ook de speciale beursuitgaven (het Suske en Wiske album "De uil van Sidoneia" en het Jerom-verhaal "De vredige veldslag") vielen goed in de smaak. 
De vele standhouders met kramen vol Suske en Wiske-artikelen droegen ook bij aan een geslaagde dag voor alle bezoekers, waaronder ook veel niet-leden van De Fameuze Fanclub. 

Studio Vandersteen was aanwezig met tekenaar Wout Schoonis, scenarist Peter Van Gucht, decortekenaar Christan Verhaeghe en inkleurster Sabine De Meyer. Samen zetten ze vele handtekeningen op de speciaal voor deze dag door Wout getekende signeerkaart. 
Luc Morjaeu en zijn assistent Thijs Wessels voorzagen veel fans van een handtekening in het door hen gemaakte album De uil van Sidoneia

De Fameuze Fanclub bedankt alle bezoekers, vrijwilligers en overige medewerkers voor hun aanwezigheid op en medewerking aan de Suske en Wiske Fandag. 
We nodigen alle bezoekers en ook de fans die er dit keer niet konden zijn alvast van harte uit voor de volgende editie, die zal worden gehouden op 13 april 2025, opnieuw in Oudenbosch.

Jeps Salfischberger vatte de gezellige dag samen in het onderstaande filmpje.  

 

De kraam van De Fameuze Fanclub

Wout SchoonisLuc Morjaeu

Foto's Wout Schoonis en Luc Morjaeu: © Laros Tekst & Concept