11 april 2021
Suske en Wiske Fandag 2021
Net als vele andere evenementen kon ook de 33e Suske en Wiske fandag op 29 maart 2020 helaas niet doorgaan als gevolg van de coronacrisis.
Door de nog steeds onzekere situatie rond de coronamaatregelen en het feit dat ook veel andere (strip)evenementen moeten uitwijken naar een alternatieve datum heeft De Fameuze Fanclub besloten om de Fandag voor dit jaar geheel af te gelasten.
De eerstvolgende Suske en Wiske Fandag zal nu worden gehouden op 11 april 2021 in Nieuwegein.

px; ?>
Op de nieuwe datum zullen we zeker nog aandacht besteden aan 75 jaar Suske en Wiske.
Hoewel Wiske op 30 maart 1945 haar debuut maakte ontmoette zij haar onafscheidelijke metgezel pas begin 1946 op het eiland Amoras. Genoeg aanleiding dus om het jubileumfeestje in 2021 alsnog te vieren.

Het Vandersteen-beeld dat op de Fandag van dit jaar zou worden gepresenteerd is, ook als gevolg van de coronacrisis, nog niet gereed. Hetzelfde geldt voor het ledenbeeldje van de jonge Willy.
We betreuren het dat de beelden niet op de oorspronkelijke datum konden worden gepresenteerd maar de omstandigheden maken dit helaas onmogelijk.

Eventuele reserveringen voor het beeld en/of andere bestellingen die u heeft gedaan voor de Suske en Wiske Fandag kunnen, tegen verzendkosten, worden opgestuurd of opgehaald op andere beurzen waar De Fameuze Fanclub aanwezig is. Welke beurzen dat zullen zijn maken we bekend op onze website.

Ook de publicatie van "De preutse prinses" is uitgesteld. Een nieuwe datum waarop het album zal verschijnen is nog niet bekend. Bestellingen voor de diverse edities kunnen nog worden geplaatst. We leveren de bestelde albums zodra deze voor distributie beschikbaar zijn.