29 maart 2020
Suske en Wiske Fandag 2020
Op zondag 29 maart 2020 houdt De Fameuze Fanclub de 33ste Suske en Wiske Fandag in Zaal MeetingDistrict in Nieuwegein.

In het jaar dat Suske en Wiske hun 75-jarig jubileum vieren wordt dit een feestelijke editie waarop onder meer het nieuwe Suske en Wiske-album van Paul Geerts, De preutse prinses, zal worden gepresenteerd.

De peetvader van Suske en Wiske en zijn assistent Eric De Rop zijn beiden ook aanwezig om dit hommage album te signeren.

De jonge Willy tekent op straatUiteraard zijn ook de huidige makers van Suske en Wiske, Luc Morjeau, Peter Van Gucht en Christian Verhaeghe, weer present.

Leden van de Fameuze Fanclub kunnen op de Fandag het nieuwe ledenbeeldje ophalen, waarvan het ontwerp werd onthuld in Versus 128.
In het jubileumjaar van Suske en Wiske is gekozen voor een beeldje van de jonge Willy Vandersteen, zoals hij voorkomt in het album "De 7 schaken".

Bovendien brengt De Fameuze Fanclub een uniek Parastone-beeld uit van Willy Vandersteen aan zijn tekentafel met Suske en Wiske die goedkeurend toekijken.
Willy Vandersteen aan de tekentafel

Tijden en locatie

Zondag 29 maart 2020

Van 10.00 tot 16.00 uur.
Zaal: Meeting District, Blokhoeve 2a, 3438 LC  Nieuwegein

Kinderen tot 8 jaar mogen GRATIS naar binnen!