Agenda

14 april 2019
Suske en Wiske Fandag 2019
Op 14 april 2019 organiseren we voor de 32e keer de Suske en Wiske Fandag.
Natuurlijk zijn Luc Morjaeu en Peter Van Gucht weer van de partij om hun werk te signeren. 

px; ?>
Ook Christian Verhaeghe, decortekenaar van Suske en Wiske neemt weer plaats achter de signeertafel. 

 

We zijn heel blij dat voormalig Studio Vandersteen-medewerker Eric De Rop ook aanwezig zal zijn om op de Fandag zijn 65ste verjaardag te komen vieren.

Zoals altijd is er weer van alles te doen. Gespecialiseerde striphandelaren komen met hun Suske en Wiske-strips en -curiosa, leden hebben de mogelijkheid om items uit hun eigen verzameling te verkopen, er is een veiling met mooie items en het Suske en Wiske Kindermuseum zorgt voor animatie voor de kinderen.
Bekijk alvast de veilinglijst.

De Suske en Wiske Fandag is ook in 2019 weer het eerste moment waarop leden van De Fameuze Fanclub hun nieuwe ledenbeeldje gratis kunnen komen afhalen. Deze keer is het een prachtig beeldje van Moe Mie, de moeder van Jerom.

 

Er zijn tijdens de Fandag twee signeersessies. De eerste sessie (enkel handtekeningen) staat open voor alle bezoekers van de Fandag en de tweede sessie (tekeningen) is exclusief voor leden van De Fameuze Fanclub die zich op voorhand hebben ingeschreven én een bevestiging hebben gekregen.
Om kans te maken op een opdrachttekening, sturen leden ten laatste op dinsdag 9 april een bericht via het aanmeldformulier met vermelding van hun lidnummer en de naam van de stripmaker(s) van wie ze het liefst een opdrachttekening zouden krijgen (Luc, Peter, Christian of Eric).
Alle informatie over de signeersessies is te lezen in het signeerreglement

 

Tijden en locatie
Van 10.00 tot 16.00 uur.
Zaal: Meeting District, Blokhoeve 2a, 3438 LC  Nieuwegein

Kinderen tot 8 jaar mogen GRATIS naar binnen!

 

Suske en Wiske Fandag 2019